İşe Alım Süreçleri

İşe Alım Süreçleri

İşe Alım Süreçleri Nasıl İşler?

İşe alım, bir kurum veya şirket için uygun adayların belirlenmesi, cezbedilmesi, taranması, kısa listeye alınması ve mülakata alınmasına ilişkin genel süreci ifade eder.

Gençler, insan kaynaklarının temeli olarak kabul edilen işe alım evresini tanımalı ve bu sürecin nasıl işlediğini öğrenmesi gerekmektedir. Bunun en önemli sebebi ise herhangi bir sektörde istihdam edilebilmek için her aday bu sürece girmek zorundadır.

Gençlerin istihdam edilmesinin en kritik aşaması olarak nitelendirebileceğimiz mülakatlarda ise çok basit hatalar yüzünden başarısız mülakatlar gerçekleşebilmektedir. Bu yüzden basit görünen hataların giderilmesi iş bulma olasılığını maksimize etmektedir.

Burgeon Hub olarak biz de insan kaynakları dünyasında yaşanan gelişmeleri daha çok gençin haberdar olabilmelerini, farklı katılımcıların deneyimlerini keşfetmelerini ve bir insan kaynakları profesyoneli adayı olmalarını destekliyoruz.

Tarih & Saat & Buluşma Yeri

01 Nisan 2023 | 21.00-22.30 | Çevrim içi

Etkinliğimizde ne yapacağız?

Etkinliğimiz iki bölümden oluşacak.

Birinci bölümde Aybars Bildik ile birlikte profesyonel yaşamda işe alım süreçlerinin nasıl işlediğini ve mülakatlar esnasında yapılması gerekenleri konuşacağız. Konuk uzman hakkında detaylı bilgi için Lınkedın Aybars Bildik adresini ziyaret edebilirsiniz.  

İkinci bölümde ise katılımcıları farklı zoom odalarına göndererek birbirleri ile tanışma, deneyimlerini paylaşma ve nitelikli bir network kazanabilme imkânı sağlayacağız.

Kayıt Yöntemi

Etkinlik verimliliği azami seviyelere ulaştırabilmek için 12 kişiyle sınırlandırılmıştır. Sınırlı sayıdaki kontenjandan yararlanmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Kayıt Formu

Etkinlik günü zoom uygulamasına aşağıdaki linkten girebilirsiniz.
Zoom Toplantısına Katılın
https://us02web.zoom.us/j/82556357368?pwd=NXN4anpUZ3VmYW4xbUJKSnFMZ251Zz09

Toplantı Kimliği: 825 5635 7368
Parola: 773569

Şimdi Ara Canlı Yardım