Kelimelerle İngilizce Kursu

Kelimelerle İngilizce Kursu
KELİMELERLE İNGİLİZCE KURSU
5 Haftalık İngilizce Kelime ve Cümle Kurma Eğitimi Kazanımları
  • 300 Yeni Kelime Öğrenme: Her hafta 60 yeni kelime öğrenerek toplamda 300 kelimeyi aktif kelime dağarcığınıza ekleyeceksiniz. Bu kelimeler, günlük konuşmalardan iş hayatına kadar kullanılabilir olacak.
  • Cümle Kurma Becerileri: Cümle kurma kurallarını tüm detaylarıyla öğrenerek kendi cümlelerinizi yazabileceksiniz. Şimdiki zaman, geçmiş zaman ve gelecek zamanda cümle kurmayı öğreneceksiniz.
  • İngilizce Öğrenme Kapasitenizi Artırma: Verimliliğinizi artıracak stratejiler ve teknikler sayesinde, dil öğrenme yeteneğinizin ve motivasyonunuzun arttığını hissedeceksiniz.
  • Kelime Haznesini Geliştirme: Kelimelerin anlamlarını, bağlamlarını ve telaffuzlarını öğrenerek dil becerilerinizi geliştireceksiniz.
  • Okuma Parçaları ve Anlama Becerileri: Okuma parçaları sayesinde, metinlerin ana fikirlerini ve detaylarını kolaylıkla kavrayabileceksiniz.

Kelimelerle İngilizce kursumuz, toplamda 5 hafta 35 saat sürecektir. 5 haftada İngilizce konuşma ve anlama becerilerinizi artırın! 

Kurs detaylarını öğrenmek istersen [email protected]'a mail atabilir veya https://www.burgeonhub.com/'dan bizlere ulaşabilirsiniz! 

Soruların varsa iletişim adreslerimiz : 

Mail:[email protected] 

Instagram:burgeonhubacademy

  

Şimdi Ara Canlı Yardım