Tarım ve Gıda Girişimciliği

Tarım ve Gıda Girişimciliği

Neden Tarım ve Gıda Girişimciliği

Ülkemizin büyük bir tarım potansiyelinin olması, sektörde genç ve kadın girişimcilerin az olması, gıda sektörünün hiçbir zaman bitmeyecek ve daralmayacak olması ve gıda sektöründe girişimciliğe daha düşük sermayelerle başlanabilmesinden dolayı bu etkinliği düzenliyoruz.

Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği gibi önde gelen uluslararası kuruluşlar tarım, çevre ve gıda konularına azami derecede yoğunlaşmakta ve bu alana çok hassas yaklaşmaktadırlar. Bu alana çok fazla hibe, fon ve destek verilmektedir. Ayrıca Türkiye’de de bir çok kamu kuruluşu kadın ve genç girişimcilere destek vermekte, destek kalemleri ve verilen destek miktarları giderek artmaktadır.

Burgeon Hub olarak biz de bu fırsatlardan daha çok genç ve kadının haberdar olabilmelerini, farklı katılımcıların deneyimlerini keşfetmelerini ve bir girişimci adayı olmalarını destekliyoruz.

Hazırsanız, bekliyoruz…

Tarih & Saat & Buluşma Yeri

03 Nisan 2023  |  21.00-22.30  |  Çevrim içi

Etkinliğimizde ne yapacağız?

Etkinliğimiz iki bölümden oluşacak.

Birinci bölümde Fatih Boran ile birlikte gençler ve kadınlar için tarım ve gıda sektöründe yaşanan gelişmeler ve girişimcilik fırsatlarını konuşacağız. Konuk uzman hakkında detaylı bilgi için https://www.fatihboran.com.tr/ veya linkedin : Fatih Boran adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

İkinci bölümde ise katılımcıları farklı zoom odalarına göndererek birbirleri ile tanışma, deneyimlerini paylaşma ve nitelikli bir network kazanabilme imkanı sağlayacağız.

Kayıt Yöntemi

Etkinlik verimliliği azami seviyelere ulaştırabilmek için 12 kişiyle sınırlandırılmıştır. 

Sınırlı sayıdaki kontenjandan yararlanmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Kayıt Formu

Etkinlik günü Zoom uygulamasına aşağıdaki linkten girebilirsiniz. 


Zoom Toplantısına Katılın
https://us02web.zoom.us/j/86500270267?pwd=bTh6V1dwbkd3Y0JQK1FEMUZWdlpHdz09

Toplantı Kimliği: 865 0027 0267
Parola: 747948

 

Şimdi Ara Canlı Yardım